Bienvenidos

A todos aquellos que siguen creyendo en la fuerza y el poder de las palabras

lunes, 2 de mayo de 2011

Les coses no estàn clares

Quan el dirigent dels Estats Units d'Amèrica fa un comunicat vora les cinc del matí per tal d'anunciar que Bin Laden ha mort en una missió de les forces armades, i ho fà a mode de celebració, se'm de replantejar fins a quin punt les coses s'estàn fent bé.
Aquest és un tema d'alló més polèmic. Hi són les víctimes dels terrorisme i les seues famílies que reclamen justícia però, mitjançant la mort d'aquest home l'obtindran?No seria més lògic condemnar-lo, que se'l sotmetis a un juí just i lliure?
Quan creuem la frontera que separa les víctimes dels criminals?Duent a terme una clara violació dels drets humans no crec que es puga resoldre res, en tot cas empitjorar la situació, que ja és de complicat.

En realitat no sé de què m'estic sorprenent exactament. Parlem d'un país en el que la pena de mort és vigent, parlem d'un país en el que aquesta manera de fer les coses és legítima, parlem del país que encapçala el desenvolupament a nivell mundial, irònic, no?

Esperem que, com diu el refrany, "el remei no siga pitjor que la pròpia malaltia".
De totes maneres, tranquils perque sempre hi haurà algú a qui tirar-li la culpa de tot, algú a qui assenyalar...Personalment em resulta curiós que en aquest cas siga un Premi Nobel de la Pau l'assenyalat.

Com supose que estaran pensant als Estats Units, "ja hi pensarem demà, avui em venjat l'atemptat de fa 10 anys, que Déu beneïsca Amèrica"
Que li anem a fer, és l'opi per al poble: nosaltres tenim els clàssics i ells tenen al Bin Laden, la diferència és que el seu opi tindrà conseqüències internacionals 

No hay comentarios:

Publicar un comentario